Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

06 juni 15:43, Rattfylleri, Jönköping

Bilförare misstänkt för grovt rattfylleri, grov vårdslöshet i trafik samt smitning från olycksplats.

05.22 Polisen fick samtal om att en bil kört in i två stugor på Rosenlunds camping, och därefter lämnat platsen. Stugorna ska vara kraftigt demolerade.

06.13 Efter vittnesuppgifter fick polisen tag i en misstänkt förare, en kvinna i 50-årsåldern, som togs med till Ryhov för provtagning, misstänkt för rattfylleri.

15.00 Efter provtagning är kvinna nu misstänkt för grovt rattfylleri. Efter provtagningen omhändertogs hon med stöd av Lob. Hon är även misstänkt för grov vårdslöshet i trafik, efter att ha visat likgiltighet inför sina handlingar, då det låg personer och sov i de bägge stugorna. Ingen person skadades dock i samband med händelsen. Hon är även misstänkt för smitning från trafikolycksplats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen