Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 06 juni 16:36

06 juni 15:47, Misshandel, Huddinge

Polisen fick samtal via SOS Alarm om att en person blivit liggande på marken efter att ha blivit misshandlad på Lammholmsbacken.

Polisen är på plats för att ta reda på vad som har hänt. Det görs bland annat genom att prata med han som blev misshandlad.

Uppdatering klockan 16:32
När polisen pratade med honom som blivit misshandlad visade det sig att han varit utsatt för ett rån. Flera gärningspersoner, uppemot tio stycken, stal brottsoffrets mobiltelefon samt misshandlade honom. Det finns ingen uppgift att han behövde sjukhusvård.

När polisen var i området och sökte efter gärningspersonerna träffade de på en man som tidigare blivit misshandad. Vad som framgår av de initiala uppgifterna kan gärningspersonerna vara samma personer som rånade det andra brottsoffret. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen