Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 07 juni 07:12

07 juni 00:00, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Natten i Västerbotten

01:27 Umeå
Stöld samt skadegörelse

Samtal inkommer till ledningscentralen från Carlshem om två män som skall kasta sten på bilar. Flertalet polispatruller skickas till platsen. Medans patrullerna är på väg inkommer ytterliggare samtal om dessa två unga män, de har nu gått in i en lägenhet och tillgripit kläder samt frukt. Patrull lyckas snabbt lokalisera den första gärningsmännen, den andra hittas efter ca 30 minuter i närområdet av patrull. Båda grips för stöld alt hemfridsbrott samt skadegörelse. 

Uppdatering 07:08 av Peder Jonsson

Under natten har en kvinna och en man anmält varandra för misshandel. Händelsen ska ha inträffat utanför Skellefteå. Polis har hållit förhör och kommer att upprätta en anmälan och motanmälan om misshandel. Ärendet utreds vidare i lokalpolisområdet.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen