Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

07 juni 06:24, Sammanfattning natt, Västra götalands län

God morgon! Dagens och kvällens presstalespersoner är Anna Göransson och Ulla Brehm. Nedan ett urval av nattens händelser i länet.

19.56 Skadegörelse, misshandel, Gärdet, Kungälv. En man uppges kasta stolar på en restaurang på adressen. Mannen befinner sig nu utanför, och man har låst restaurangen. Mannen ska även ha slagit någon på platsen. Polis skickas, och mannen anträffas. Han tas med enligt lagen om berusade personer, och är nu misstänkt för misshandel.

23.43 Rattfylleri, Döbelnsgatan, Borås. Polis kontrollerar en personbil, och föraren visar tecken på narkotikapåverkan. Han misstänks för drograttfylleri, och tas med för provtagning.

01.47 Skadegörelse, Blidvädersgatan. Polis skickas till platsen flera efter samtal om en hög smäll som hörts, och därefter har rök synts. På plats konstateras att något explosivt orsakat  skador på en parkerad bil. Platsen spärras av, och bombskyddet skickas till platsen. Bombskyddet är nu klar på platsen, och avspärrningen hävd. Händelsen har inte orsakat några personskador. Det finns ingen misstänkt.

02.40 Brand, Nybyggarevägen, Härryda. Polis och räddningstjänst skickas efter larm om brand i parkerade bilar. Det är två bilar som brunnit, och polis upprättar anmälan gällande skadegörelse genom brand. Det finns ingen misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen