Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

07 juni 06:25, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 50-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Fyra personer har gripits, se notiser nedan.

00.25 Polisen larmades till Bandygatan i Nässjö med anledning av ett bråk i ett flerfamiljshus. En man skulle ha slagit sönder saker och startat en brand. Mannen, som är i 35-årsåldern greps och anhölls senare. Läs mer om ärendet i en separat händelsenotis i länken nedan.

01.46 Polisen fick samtal om flera ungdomar som hoppade på bilar på Östra Storgatan i Jönköping. Polis kom dit och kunde gripa två män i övre tonåren. De är misstänkta för skadegörelse och ringa narkotikabrott. Tre bilar ska ha fått skador. Ej anhållna vid 06.30-tiden.

02.52 Ett vittne såg en man bryta sig in i en affärslokal på Albanovägen i Bredaryd, Värnamo kommun. Mannen sprang sedan från platsen. Polis sökte med flera patruller, inklusive hund, och kunde hitta och gripa mannen. Han är i 45-årsåldern. Polisen upprättade en anmälan om stöld genom inbrott. Det är oklart vad som har stulits. Ej anhållen vid 06.30-tiden.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen