Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

07 juni 06:50, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen i Södermanland har hanterat ett 60-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits, två personer har frihetsberövats på grund av rattfylleri samt psykisk ohälsa.

03.20 Polis och ambulans larmades till Bålsjöbadet, Nyköpings kommun. Två killar i tonåren hade bråkat. Polis kom dit och en av dem greps, misstänkt för grov misshandel. Den andra fördes till sjukhus med ambulans. Det ska ha funnits många vittnen. Polisen körde hem en del av ungdomarna till sina föräldrar.

03.19 Det kom larm om brand i ett soprum på Domaregatan i Eskilstuna. Samtidigt brann en moped vid Lagersbergsskolan. Polisen misstänker att bränderna var anlagda och skrev en anmälan om skadegörelse genom brand. Ingen gripen.

Utöver detta har polisen utfört en mängd kontroller, på eget initiativ eller efter larm från allmänheten, som inte har lett till några brottsmisstankar. Polisen har också hanterat ärenden med psykisk ohälsa, viltolyckor, m.m.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen