Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 07 juni 13:44

07 juni 12:44, Trafikolycka, Oskarshamn

Två mopeder i trafikolycka i Påskallavik.

Polis, räddningstjänst och ambulans har kallats till platsen för en trafikolycka mellan två mopeder. Olyckan har inträffat på Kristdalavägen och skadeläget är ännu oklart.

Uppdaterat kl. 13.32

Den ena mopedisten, en pojke i femtonårsåldern har förts från platsen med ambulans. Enligt polis på plats har han skadat sitt knä. Den andra personen, en flicka, också hon i femtonårsåldern, behövde inte uppsöka sjukvård. Polisen beräknar att hastigheten vid olyckstillfället ska ha understigit 30 km/h.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen