Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

08 juni 01:07, Övrigt, Fagersta

Tre män tog sig ett olovligt nattdopp.

Polis larmades till utomhuspoolen i Fagerstahallen eftersom ett gäng ungdomar hoppade och plaskade i bassängen. När patrullen kom till platsen påträffades tre män i 40-årsåldern som försökte gömma sig i bassängens djupa del. De förklarade sitt upptåg med att de ville känna sig unga igen. När kläderna var på igen avvisades de från platsen och klarade sig undan med en skarp tillsägelse.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen