Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

08 juni 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm.

I anslutning till fredagens Summerburst har 16 personer omhändertagits enligt LOB, 2 personer enligt PL13, 1 anmälan om sexuellt ofredande har upprättats (1 gripen) samt 36 personer misstänks för ringa narkotikabrott samt en person för narkotikainnehav.

00.45 Mariestad, våld mot tjänsteman
En man slår en ordningsvakt på en restaurang på Österlånggatan när ordningsvakten avbryter ett bråk där mannen ingår. Polispatrull omhändertar mannen för fylleri och en anmälan om våld mot tjänsteman skrivs. Ordningsvakten har fått slag i ansiktet.  

23.45 Borås, rattfylleri
I Aplared stoppar polis en personbil för kontroll. Föraren misstänks för drograttfylleri, innehav av narkotika samt grov olovlig körning. Mannen tas med för provtagning.

01.23 Göteborg, personrån
I Bältesspännarparken blir en man i 55-årsåldern frånryckt sin guldkedja av en okänd man som hotat med kniv. Inga fysiska skador. Inget signalement kan lämnas, en anmälan skrivs. Ingen gripen.

02.58 Göteborg, rattfylleri
På Tunnlandsgatan stoppar polis en personbil för kontroll. Föraren, en man  tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen