Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

08 juni 07:24, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat närmare 90 ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits. Många ärenden har handlat om fylleri och bråk i samband med detta. Flera anmälningar om misshandel har upprättats, men ingen ska vara allvarligt skadad och ingen har gripits. Sammanlagt 14 personer har omhändertagits på grund av fylleri, narkotikapåverkan eller rattfylleri.

00.47 Det kom larm om en singelolycka på riksväg 32 norr om Tranås. En bilist hade kört i diket. Polis kom dit och föraren visade tecken på att vara narkotikapåverkad. Mannen som körde är i 20-årsåldern. Han blev misstänkt för drograttfylleri och togs med för provtagning. Han var inte skadad och bilen behövde inte bärgare.

03.10 SOS larmade om en brinnande parkerad bil på Odengatan i Gislaved. Ytterligare två bilar började brinna. Räddningstjänsten släckte bränderna och polis har varit på platsen och spärrat av för teknisk undersökning. Polisen misstänker att branden var anlagd och har inlett en förundersökning om grov skadegörelse genom brand. Polisen önskar tips från allmänheten som kan leda utredningen framåt. Ring 114 14.

05.16 Larm om en brinnande bil i terrängen nära riksväg 40 vid Nässjö. Branden hade spridit sig till marken. Räddningstjänsten släckte. Polisen misstänker att branden kan vara anlagd och har skrivit en anmälan om skadegörelse genom brand. Bilen står inte trafikfarligt.

Utöver detta har polisen genomfört en mängd kontroller. Dessutom har polisen hanterat elva viltolyckor under natten, samtliga var med påkörda rådjur.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen