Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

08 juni 09:07, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Fem personer har omhändertagits för fylleri under natten till lördagen. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

En viltolycka har inträffat under natten, ingen person skadades.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:12 Misshandel, Ålidhem
Polisen beordras till Ålidhems centrum med anledning av ett bråk. Flera personer har råkat i slagsmål med varandra. Polisen påträffar tre män som uppger att de har blivit misshandlade, de misstänkta gärningspersonerna har lämnat platsen och påträffas inte av polisen. Polisen förhör målsägandena och upprättar en anmälan gällande misshandel. En av de misshandlade uppsökte sjukvård, skadeläget är oklart.

02:31 Ofredande, Skellefteå
Polisen beordras till en mindre ort i Skellefteå kommuns södra del där en berusad man står och knackar och lever om utanför en adress där han inte hör hemma. Polisen påträffar inte mannen. De upprättar en anmälan gällande ofredande.

02:33 Trafikbrott, Skellefteå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil. Föraren misstänks för trafikbrott då hon har ett otillåtet antal passagerare i bilen. En anmälan upprättas.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen