Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 juni 07:37, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen i Södermanland har hanterat drygt 90 ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits, åtta personer har omhändertagits på grund av fylleri, narkotikapåverkan, och psykisk ohälsa.

Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom. Polisen har åkt på en mängd larm, från allmänheten eller egeninitierade, som inte har lett till brottsmisstankar.

00.32 Polis larmades till Djulöbadets camping i Katrineholm där det skulle ha skett en misshandel. De drabbade är i 20-årsåldern och ska ha blivit misshandlade av en eller flera personer som sedan lämnade platsen. Ambulans tillkallades, men det är oklart för polisens presstjänst om någon fördes till sjukhus. Ingen ska ha blivit allvarligt skadad.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen