Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 juni 07:55, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av natten i Östergötland.

Polisen i Östergötland har hanterat drygt 110 ärenden mellan kl 22 och 06. Inga allvarligare brott har kommit till polisens kännedom, men många ärenden har handlat om bråk eller misshandel i samband med berusning. Ingen ska ha blivit allvarligt skadad och ingen har gripits. Sammanlagt 17 personer har omhändertagits på grund av fylleri, narkotikapåverkan, rattfylleri, eller psykisk ohälsa.

22.27 Polis larmades till en adress på landet norr om Ödeshög. Flera personer verkade vara påverkade av något. Polis åkte dit. Sex personer blev misstänkta för ringa narkotikabrott. De är i 25- till 60-årsåldern.

00.01 SOS larmade om en viltolycka med älg på riksväg 51 vid Risinge, Finspång. Den som satt i bilen fick lindriga skador, älgen dog. Bilen blev kraftigt demolerad.

03.25 Det kom larm om pågående inbrott i en butik på Finspångsvägen i Norrköping. En väktare hade sett en person på taket. När polis kom till platsen stod dörren till entrén öppen. Polis sökte med hund och flera andra patruller, men lyckades inte gripa någon. Under sökinsatsen hittades flera cyklar som ska ha stulits från butiken. En anmälan om stöld genom inbrott upprättades.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen