Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

08 juni 09:31, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Sex personer har under natten omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

En viltolycka har också inträffat under natten. Ingen person har skadats.

01:26 Misshandel, Östersund
Polisen beordras till en restaurang i centrala Östersund där en kvinna uppger att hon har blivit misshandlad av flera personer på dansgolvet. Polisen upprättar en anmälan gällande misshandel.

02:28 Misshandel, Östersund
Polisen beordras till en adress i centrala Östersund med anledning av en misshandel. I närheten påträffar polisen en misstänkt, en man i 20-årsåldern. Han grips och anhålls senare. Mannen misstänks för minst tre fall av misshandel på olika platser i Östersund under kväll och natt.

03:46 Misshandel, Östersund
Polisen beordras till Odenskogs industriområde där en man har blivit misshandlad. Mannen har tagit sig till sjukhuset, skadeläget är oklart. Den misstänkte lämnade sedan i en bil.
Polisen kontrollerar senare den aktuella bilen och i den färdas en man i 20-årsåldern som misstänks för misshandeln. En anmälan är upprättad.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen