Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

08 juni 13:39, Stöld, försök, Norrköping

Tjuv ryckte påse från äldre kvinna.

11.27 Polisen fick samtal om en väskryckning på Skarphagsgatan i Norrköping. En kvinna i 85-årsldern hade blivit drabbad. En man som ska ha gjort detta försvann sedan på cykel i riktning mot centrum.

 11.40 Polis på plats. Kvinnan hade en påse, inte en väska. Gärningsmannen ryckte påsen från kvinnan och försökte cykla från platsen. Påsen gick då sönder och innehållet, bland annat kvinnans plånbok, ramlade ut på marken. Gärningspersonen cyklade från platsen utan att få med sig något gods.

En anmälan om försök till grov stöld är upprättad. Det finns ingen misstänkt för brottet. Kvinnan har inte fått några fysiska skador i samband med stöldförsöket.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen