Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 08 juni 19:28

08 juni 18:45, Misshandel, Sollentuna

Polisen fick samtal om att utomhus på Malmvägen hade två brottsoffer blivit misshandlade av en gärningsperson som inte var kvar på platsen.

Polisen som är på plats har spärrat av brottsplatsen samt arbetar med att ta reda på vad som har hänt. Ett brottsoffer är skadat i ena benet av ett stickvapen enligt polisen som är på plats.

Uppdatering klockan 19:27
Brottsoffret som blev skadad i benet är förd till sjukhus med ambulans. Polisen kommer prata med honom på sjukhuset när han fått den sjukhusvård han behöver. Polisen utreder detta som grov misshandel.

Uppdatering klockan 21:32
Polisens tekniker kommer undersöka brottsplatsen innan avspärrningen hävs. Polisen har genomfört dörrknackning för att se om det finns några personer som hade uppgifter att lämna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen