Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 09 juni 08:00

08 juni 22:19, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Sammanfattning av nattens händelser i länet

Notisen kommer uppdateras löpande under natten.

Kl 20:54 - Misshandel, Ågatan, Sundsvall

Polis larmas till Ågatan med anledning av en större grupp personer som bråkar med varandra.

När patruller anländer till platsen så bråkar ett antal personer fortfarande, dock lämnar flera personer platsen när patrull konfronterar.

Efter ett kortare sökarbete samt förhör med vittnen så kan tre män gripas misstänkta för misshandel.

Samtliga tre transporteras till polisen i Sundsvall för förhör.

 

Kl 04:08 - Ofredande, Rondellplan, Örnsköldsvik

Polisen har under natten och tidigare nätter fått in flera samtal om ungdommar med bilar som samlas utanför "Candy Corner" på Rondellplan i centrala Örnsköldsvik och spelar hög musik.

Patrull skickas till platsen och denna gång spelar bilarna fortfarande musik när patrullen anländer.

Patrullen samtalar med ungdomarna och påtalar det olämpliga, då patrullen har sagt till den berörda bilägaren vid 2 tillfällen tidigare under kvällen så gör patrullen bedömningen att det rör sig om vanemässigt störande av den allmänna ordningen och ofredande. För att kunna säkra brottsverktyget (stereon i bilen) så beslagtas bilen med stöd av rättegångsbalken.

Patrull skriver anmälan.

Uppdaterad av Maria Linné, RLC-kommunikatör, klockan 07:45:

Under natten (sedan klockan 22.00) har tre personer omhändertagits för fylleri. Två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

01:33 Grov stöld genom inbrott, Sundsvall
Polisen beordras till en adress i centrala Sundsvall med anledning av ett pågående inbrott. En man har tagit sig in i lägenheten genom ett fönster. Den misstänkte, en man i 30-årsåldern, grips i lägenheten. Han misstänks för grov stöld genom inbrott.

04:27 Misshandel, Sundsvall
Polisen beordras till Östermalm där minst två personer i ett sällskap har blivit misshandlade av tre okända män. Polisen åker till platsen och hör sällskapet. En anmälan om misshandel upprättas.  De misstänkta finns inte kvar på platsen. Det finns inga uppgifter om att någon har behövt uppsöka sjukvård.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen