Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

09 juni 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm.

I anslutning till lördagens Summerburst har 21 personer omhändertagits enligt LOB, 23 personer enligt PL13, 1 anmälan om sexuellt ofredande och 1 anmälan om misshandel har upprättats samt 55 personer misstänks för ringa narkotikabrott. 

23.31 Grästorp, trafikolycka
En moped och en personbil är inblandade i en olycka på Södergatan. Föraren av mopeden körs med ambulans till sjukhus, skadeläget skall vara allvarligt enligt uppgifter från sjukhuset. Föraren till personbilen tas med för provtagning. Bland annat skrivs en anmälan om misstänkt drograttfylleri. 

00.19 Vårgårda, misshandel
På marknadsgatan har en man slagit en annan med ett knytnävsslag i ansiktet. När polis kommer fram håller två personer fast mannen. Mannen som är i 25-årsåldern grips och körs in till polishuset för förhör. Anmälan om misshandel skrivs, tre personer är målsägare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen