Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

09 juni 07:41, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av natten i Östergötland.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 85 ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits, men 14 personer har frihetsberövats på grund av fylleri, narkotikapåverkan, eller psykisk ohälsa. Polisen har hanterat larm om bråk, misshandel, hot, skadegörelse, etc., utan allvarligare konsekvenser. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom. När det gäller explosionen på Ådalagatan finns det inget nytt avgörande att berätta i nuläget.

00.50 En väktare grep en klottrare på Industrigatan i Linköping. Klottraren försökte springa men väktaren kom ifatt och det blev handgemäng. Väktaren fick kontroll på situationen tills polis kom dit. En man i 30-årsåldern är misstänkt för våldsamt motstånd, skadegörelse och ringa narkotikabrott.

01.15 En polispatrull upptäckte att en bilist hade kört i diket på länsväg 206 vid Mantorp. En kvinna i 25-årsåldern körde bilen. En flicka i nedre tonåren som var passagerare, hade nacksmärtor togs omhand av ambulanspersonal. Polisen misstänker inget brott.

05.04 Polisen larmades om en bilist som verkade vara påverkad av något. Personen körde från  Åtvidaberg på länsväg 732. Vid Örtomta utanför Linköping fick en polispatrull syn på bilen och stoppade den. Föraren, en man i 20-årsåldern, togs med för provtagning som misstänkt för rattfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen