Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 14 juni 13:01

09 juni 09:22, Försvunnen person, Hudiksvall

Sökandet efter den försvunne 74-åringen har avslutats. Mannen har anträffats avliden.

Uppdatering 14 juni klockan 12.58

Polisen har nu avslutat räddningstjänsten gällande eftersöket av den 74-åriga man som varit saknad i Hudiksvall sedan i lördags. Mannen har anträffats avliden av Missing People under förmiddagen i dag. Anhöriga är underrättade

Polisen vill rikta ett stort tack till allmänheten och till alla frivilliga som på något sätt varit oss behjälpliga i vårat arbete.

Uppdaterat av Linda Wideberg/presstalesperson RLC region Mitt 

Ursprungliga uppdateringar i kronologisk ordning. Nu avidentiferade

Den försvunne 74-åringen sågs senast vid 14-tiden i går lördag, han befann sig då vid torget Möljen och skulle ta bussen hem. Han bor på  Ovanskogsvägen men har ej dykt upp på hemadressen.

74-åringen var under gårdagen iklädd ljusa långbyxor och en vit eller blå skjorta. Han bar även en vit hatt. Han går långsamt och har en något sned gång. Han är dement.

Har du tips eller iakttagelser om vart den försvunne 74-åringen befinner sig, vänligen kontakta polisen via 114 14 

Uppdatering 2019-06-10

Mannen är fortfarande försvunnen. 
Beslut om räddningstjänst idag klockan 16:43.
Polisen uppmanar fastighetsägare att titta av sina tomter och eventuella utrymmen i fastigheter som man kan tänkas komma in i. Också villaägare ombedes att kolla av sina tomter och eventuella uthus/förråd.

Uppdatering 13 juni klockan 11:00

Sökande efter den försvunne 74-åringen fortsätter. Polisen och militär är med i sökandet och frivilliga organisationer planerar att hjälpa till framöver.

Man söker i det område som den försvunne senast iakttogs i under lördagen och på platser som man har fått tips om att han gärna besöker. 

Den försvunne är dement och kan därför uppträda förvirrat om man påträffar honom. Är det så att man ser honom eller påträffar honom ringer man polisen på telefon 112 och vill man lämna tips till polisen ringer man 114 14.

Sökandet kommer att fortgå under hela dagen i dag.

Uppdaterat av Mikael Hedström/ presstalesperson i region Mitt.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen