Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 09 juni 15:37

09 juni 13:20, Försvunnen person, Linköping

Polisen önskar få tips om försvunnen man.

12:30 Polisen tog emot samtal om en försvunnen man i 25-årsåldern. Mannen bor på ett boende i Johannelund i Linköping där han sågs senast klockan 08 på söndagsmorgonen.

Polisen söker efter mannen, då det framkommit uppgifter om att han kan skada sig själv, och är därför angelägen om att få in tips om iakttagelser. Mannen är 160 cm lång, muskulärt byggd, har kort snaggat brunt hår, skägg, ljus hy och blå ögon. Mannen har en sjukdomsbild som gör att han kan uppfattas som yngre än vad han är. Troligtvis rör sig mannen till fots i Linköping med omnejd.

Tips lämnas till polisens ledningscentral via 11414 eller i akuta fall via 112.  

14:30 Polisen fortsätter att söka efter mannen med flera resurser i Linköping, bland annat med polishund. Troligtvis är mannen klädd i mjukisbyxor och t-shirt.

15:15 Mannen anträffades vid liv på en parkeringsplats vid Tinnerö där han vilade. Mannen har förts till sjukhus men har inga synliga fysiska skador. Polisen är tacksam för den information allmänheten har lämnat, som ledde till att mannan hittades.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen