Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 09 juni 14:09

09 juni 13:30, Trafikolycka, singel, Katrineholm

Personbil ska ha voltat av vägen.

13:13 SOS larmade räddningstjänst, ambulans och polis till riksväg mellan Katrineholm och Valla med anledning av en trafikolycka. En personbil ska ha kört av vägen och voltat. Enligt de initiala uppgifterna ska en person befinna sig i bilen. Skadeläget är inte känt.

13:40 Föraren av bilen, en man i 25-årsåldern, har först till sjukhus med ambulans. Han var vaken och talbar när han avfördes. Trafiken flyter på förbi olycksplatsen men i begränsad hastighet.

14:00 Polisen lämnade platsen och trafiken flyter nu på som vanligt. Bilen kommer att bärgas senare. På ett av bilens däck upptäcktes dunktering, vilket skulle kunna vara anledning till olyckan. Det finns ingen misstanke om brott.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen