Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 09 juni 21:28

09 juni 20:40, Trafikolycka, Kristianstad

Det har skett en trafikolycka som involverar en personbil och ett barn.

Polis, räddningstjänst och ambulans har kallats till Gardistvägen i Kristianstad där det skett en trafikolycka som involverar en personbil och ett barn. Eventuellt skadeläge är ännu oklart.

Uppdaterat 21.26

Händelsen ska enligt vad patrull på plats erfarit ha skett i låg fart. Pojken som är fem år gammal har förts till sjukhus med ambulans. Han ska enligt patrullen haft ont i huvudet. Polis är klar på plats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen