Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 maj 07:00, Sammanfattning natt, Hallands län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Jenny Widén. Nedan följer ett urval av nattens händelser i länet.

23.50 Skadegörelse, Håsten.
Polis skickas till adressen med anledning av pågående skadegörelse. Enligt uppgift ska en man slå sönder bilar med ett tillhygge, nämns som träpåk. På plats kan polis konstatera att rutor på en bil är sönderslagna.

00.26 Misshandel, Hamnen, Halmstad. Polis skickas till Hamnen där en anmälare, en man, uppger att han blivit misshandlad. Misshandeln ska ha inträffat i närheten av Alevallen, där flera gärningsmän ska ha ha slagit mannen, och sparkat honom när han legat ner. Ambulans kontrollerar mannen på platsen, men han ska inte ha några synliga skador efter misshandeln. Han tas dock med av ambulans för kontroll. Polis söker i området efter misstänkta gärninsgmän, dock utan att anträffa några. En anmälan om misshandel upprättas.

LOB Under natten har tio personer omhänderatagits i länet enligt lagen om berusade perosner.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen