Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 01 maj 13:27

01 maj 00:55, Misshandel, grov, Olofström

Grov misshandel i Vilshult, Olofström.

Polis kallas till platsen i samband med ett bråk. En man uppges ha blivit misshandlad med ett tillhygge. Mannen förs till sjukhus med ambulans, oklart skadeläge. Polispatrullerna har hållit flera vittnesförhör på platsen, nya vittnesförhör kommer att hållas under dagen. Platsen är avspärrad för en kriminalteknisk undersökning. I nuläget är ingen frihetsberövad.

13:15 Efter yttre och inre spaning kunde polisen gripa en man född -98, under förmiddagen i Lönnsboda, misstänkt för den grova misshandeln. Avspärrningarna på brottsplatsen är hävda och kriminalteknikerna är färdiga med brottsplatsundersökningen. En del beslag har gjorts på brottsplatsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen