Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 maj 07:00, Sammanfattning natt, Stockholms län

En högst normal valborgsnatt i Stockholms län. Många människor har rört sig ute på olika festplatser i länet.

Regionledningscentralen har mellan klockan 00-07 hanterat 271 händelserapporter och 33 personer har frihetsberövats i olika ärenden.

Patrullerna har hanterat ett 25-tal ärenden om fylleri där 10 personer har varit så berusade att de blev omhändertagna. Även flera fall där personer har mått psykiskt dåligt har hanterats tillsammans med sjukvården.

Ett 15-tal misshandelsärenden har hanterats och i tre fall har gärningsperson gripits. Ett misshandelsärende är rubricerat som försök till mord. ( finns som händelsenotis).  

Totalt sett kan natten betraktas som en normal valborgsnatt där de tillgängliga polisresurserna har fått göra hårda prioriteringar.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen