Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 maj 07:28, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Information om nattens händelser.

Under natten mot onsdagen har polisens regionledningscentral hanterat 87 händelser som rör Östergötlands län. Två personer har gripits för misshandel, se nedan. 10 personer har omhändertagits för fylleri eller narkotikapåverkan. Nedan följer ett urval av nattens händelser:


23:47 Räddningstjänst och polis larmades till en villa i Tingslund, Linköping med anledning av en brand i ett uthus på en villatomt. Branden spred sig till villan som brann ner. Polisen bistådde räddningstjänsten på platsen. Branden startade i samband med grillning. Ingen person kom till skada i branden och det finns ingen misstanke om brott.

-

Polisen har under natten gripit en man i en mindre ort utanför Motala. Polisen larmades till en villa strax efter midnatt där en man misstänktes ha misshandlat en kvinna som han lever i en relation med. Kvinnan hade tagit sig ut ur bostaden och fördes till sjukhus med ambulans. Hon hade inga synliga allvarliga skador.

Mannen som var ensam i bostaden uttryckte att han ville skada sig själv. Mannen hade tillgång till vapen. Flera resurser beordrades till platsen, bland annat polisens förhandlare och regionala insatsstyrka. Mannen, som är i 40-årsåldern, kunde gripas i bostaden klockan 04:10. Han misstänks för misshandel och grovt olaga hot och fördes till polisstationen.

-

03:18 Polisen grep en man i 20-årsåldern efter en misshandel i krogmiljön på Ågatan i Linköping. Han misstänks för misshandel. Den skadade fördes till sjukhus med lindriga skador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen