Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 maj 07:29, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot onsdagen har polisens regionledningscentral hanterat 87 händelser som rör Södermanlands län. En person har gripits för grovt olaga hot, se nedan. Sju personer har omhändertagits för fylleri eller narkotikapåverkan. Flera bråk har rapporterats i samband med hög berusning på valborgsfiranden.


03:19 Polisen larmades till en lägenhet i centrala Nyköping med anledning av att en person skulle vara hotfull mot andra personer.

03:22 Polis var på plats. Tre personer befann sig i lägenheten. En man i 25-årsåldern greps misstänkt för grovt olaga hot, genom att ha hotat en person med ett tillhygge.

Ingen person skadades fysiskt i samband med händelsen. Mannen fördes till polishuset och kommer att förhöras under onsdagsförmiddagen. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen