Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 maj 07:43, Sammanfattning kväll och natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet (22-07).

Det har varit en natt med mycket hög arbetsbelastning. Det har varit hög berusningsgrad på många platser i länet.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:41 Rattfylleri Kramfors. Polis kontrollerar ett fordon utanför Kramfors. Föraren uppvisar tecken på att vara påverkad av narkotika, han får följa med för provtagning och förhör. Han är i nuläget misstänkt för drograttfylleri. Mannens bilnycklar omhändertagna.

00:33 Misshandel Sundsvall. Misshandel på restaurang i Stenstaden. En gäst som avvisats och uppger att han misshandlats i samband med detta. Polis har varit på platsen och kommer att upprätta en anmälan om misshandel. Gästen omhändertagen med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer.

01:02 Misshandel Kramfors. Två fall av hot mot tjänsteman på nattklubb i Kramfors. Polis har varit på platsen. En man omhändertagen med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer.

01:33 Ofredande Sundsvall. Man som ska ha ofredat annan på restaurang i Stenstaden. Polis har varit på platsen. Mannen omhändertagen med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer. En anmälan om ofredande kommer att upprättas.

02:18 Misshandel Örnsköldsvik. Husägare som ringer om att en man (kompis) befinner sig i bostaden och beter sig illa och är aggressiv. Husägaren har lämnat huset. Polis beordras till platsen. När polis anländer omhändertas den aggressive mannen men stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer. Husägaren vill inte medverka i polisens utredning om vad som hänt. Mannen som omhändertas är i nuläget misstänkt för narkotikabrott innehav, misshandel, olaga hot och skadegörelse.

02:49 Misshandel Sundsvall. Ung man som ska ha misshandlat ung kvinna i centrala Sundsvall. Polis har varit på platsen. Inga uppgifter om några vårdbehov. En anmälan om misshandel kommer att upprättas.

04:45 Misshandel Sundsvall. Misshandel utanför restaurang i Sundsvall. Polis har hållit förhör med två målsägare och ett vittne. Mycket knapphändiga uppgifter. En anmälan om misshandel kommer att upprättas.

06:00 Narkotikabrott Sollefteå. Polis kontrollerar en person som uppvisar tecken på att vara påverkad av narkotika. Då pojken är under 18 år kontaktas vårdnadshavare varefter pojken tas med för provtagning och förhör. Hemskjutsad till vårdnadshavare efter förhör. Han är i nuläget misstänkt för narkotikabrott eget bruk.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen