Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 maj 08:01, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot onsdagen har polisens regionledningscentral hanterat 42 händelser som rör Jönköpings län. Ingen person har gripits. Tre personer har omhändertagits för fylleri eller narkotikapåverkan. Inga grova brott har kommit inkommit till polisens kännedom. En del larm om bråk har inkommit men valborgsfirandet har varit relativt lugnt.

00:51 Polisen larmades till en lägenhet i Öxnehöga, Jönköping med anledning av högljutt bråk.

01:00 Polis var på plats och pratade med personerna i lägenheten. Polisen kunde lämna platsen utan åtgärd då det rörde sig om verbal osämja.

-

 

02:58 Polisen larmades till centrala Gislaved med anledning av ett bråk mellan flera unga personer.

03:26 Polis var på plats. En pojke i tonåren ska ha misshandlats av personer som hade lämnat platsen. Pojkens vårdnadshavare fanns på platsen och han behövde inte uppsöka akutsjukvård. En anmälan om misshandel är upprättad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen