Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 maj 08:13, Sammanfattning kväll och natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet (22-07).

Tre personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:02 Narkotikabrott Umeå. Aggressiv man på Grubbe som hotar folk. Polis beordras till platsen. Mannen omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer. Han är i nuläget misstänkt för narkotikabrott innehav.

00:42 Misshandel Lycksele.  Bråk med flera unga personer inblandade i centrala Lycksele. Polis beordras till platsen. När patrull anländer lämnar de inblandade platsen springande. Patrullen har genomfört initiala utredningsåtgärder på platsen, en anmälan om misshandle kommer att upprättas.

00:46 Misshandel Umeå. Bråk i samband med fest i festlokal på Gimonäs. Polis har varit på platsen. Festen stängd och människor har lämnat platsen. En anmälan om misshandel och skadegörelse kommer att upprättas.

01:42 Våld mot tjänsteman Umeå. Ordningsvakter som gripit en kvinna misstänkt för våld mot tjänsteman. Polis beordras till platsen. Patrullen har hållit förhör och dokumenterat händelsen. En anmälan om våld mot tjänsteman kommer att upprättas.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen