Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 01 maj 08:58

01 maj 08:50, Polisinsats/kommendering, Ludvika

Presskommunikatörer på plats i Ludvika under 1 maj

Polisen kommer att ha två presstalespersoner på plats i centrala Ludvika under kommenderingen den 1 maj.

För de medier som är på plats under Ludvika den 1 maj, finns två av polisens presstalespersoner på plats i centrala Ludvika.

Dessa är:

Tommy Lind, 010 – 567 0653

Mats Öhman, 070 - 638 42 92.

Tommy och Mats har gula västar med funktionsbeteckning ”presstjänst”.

Polisen har avsatt en särskild zon för media i korsningen Storgatan – Eriksgatan med ingång från Storgatan.
Media måste föranmäla sig för att komma in i mediezonen. Detta görs enklast genom att mejla till henrik.jacobsson-olars@polisen.se.

Behandling av personuppgifter

Polismyndigheten behöver registrera ditt namn och personnummer för att på plats kontrollera att du har rätt att vistas i pressfållan/mediezonen. Dina personuppgifter kommer att behandlas i enlighet med reglerna i EU:s dataskyddsförordning (2016/679) och behandlingen är nödvändig för att utföra en uppgift av allmänt intresse i samband med den allmänna sammankomsten. Uppgifterna kommer att raderas kort efter det aktuella evenemanget är avslutat.

Du kan läsa mer på om dina rättigheter på www.polisen.se/personuppgifter/rattigheter. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen