Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 maj 09:09, Sammanfattning kväll och natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet (22-07).

Två personer har omhändertagits för fylleri och tre personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon, två ordningsbot har utfärdats där förare gjort sig skyldig till trafikbrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:04 Bråk Östersund. Bråk vid en kiosk i Torvalla. Polis beordras till platsen. Patrullen har hållit förhör och kommer att upprätta en anmälan. Oklart rubricering i nuläget.

23:15 Skadegörelse Östersund. Bil som sladdar sönder en fotbollsplan i Odensala. Polis beordras till platsen. Patrullen har genomfört initiala utredningsåtgärder och kommer att upprätta en anmälan om skadegörelse.

23:41 Misshandel Krokom. Två personer som ska ha blivit misshandlade av en tredje person i en bostad i Krokom. Polis beordras till platsen. Patrullen har hållit förhör, en anmälan om misshandel kommer att upprättas. Ingen information om att någon ska ha behövt uppsöka sjukvård.

00:27 Misshandel Östersund. Ungdomar i bråk i samband med fest i Torvalla. Polis till platsen. Ett flertal personer kontrollerade på platsen. En person som ska ha blivit misshandlad på platsen, okänd gärningsman.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen