Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

01 maj 11:47, Polisinsats/kommendering, Norrköping

Flera allmänna sammankomster i Norrköping under dagen.

Idag den 1 maj är det många som enligt Sveriges grundlagsskyddade demokrati uttrycker sina åsikter och deltar i allmänna sammankomster.

I Norrköping kommer det att ske flera tillståndsgivna allmänna sammankomster under dagen. Polisen finns på plats för att se till att de kan genomföras på ett säkert sätt. I samband med arbetet har polisen två drönare som man kommer att flyga med vid behov. Syftet med dessa är att förhindra och förebygga allvarlig brottslighet.

Under dagen kommer två fordonskorteger att rulla genom centrala Norrköping med start klockan 13 respektive 14. Dessa förväntas leda till köer i trafiken under tiden. Polisen har avsatt resurser för att följa dessa. Har man bråttom bör man undvika bil som transportmedel i centrala Norrköping under eftermiddagen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen