Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

10 maj 06:00, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Det har varit en normal natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

23.09 Göteborg, våld mot tjänsteman
Polis larmas till Lilla London vid Kungsportsavenyn med anledning av en gäst som bråkar med personalen. mannen blir omhändertagen för fylleri och han kommer att delges misstanke gällande, våld mot tjänsteman, våldsamt motstånd och olaga hot. 

00.33 Borås, bilbrand
Polis och räddningstjänst larmas till Dalbogatan med anledning av att det ska brinna i en parkerad bil. Oklart hur branden startat. Räddningstjänsten släcker och polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

03.34 Göteborg, inbrottsförsök
På en byggarbetsplats vid Aprikosgatan är det några personer som med hjälp av en vinkelslip försöker ta sig in i en låst container. Detta misslyckas dock och de försvinner från platsen.

04.05 Lidköping, inbrott
Några personer har gjort ett hål i staketet till en byggarbetsplats på Portsvaktsvägen vid Sunnersberg. De har burit ut diverse olika verktyg och gömt på utsidan området och sedan lämnat platsen i okänd riktning. Polisen tar två packade väskor i beslag samt två cyklar som tjuvarna ska kommit på till platsen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen