Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

10 maj 06:24, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

Sedan 22 igår kväll har polisens regionledningscentral hanterat 31 händelser som rör Södermanlands län. Ingen person har gripits. Två personer har omhändertagits för fylleri och misstänks också för brott, se nedan. Nedan följer ett urval av de händelser som hanterats under natten.

22:21 Polisen larmades till en restaurang på Rademachegatan i Eskilstuna. En gäst på restaurangen hade varit inlåst på toaletten en längre tid och när en medarbetare på restaurangen låste upp dörren blev hon slagen i ansiktet och föll till golvet. Ambulans larmades till platsen. Den misstänkta, en kvinna i 20-årsåldern, var kraftigt berusad och omhändertogs för fylleri. Hon misstänks för misshandel och våldsamt motstånd och kommer att förhöras under morgonen.

00:08 En väktare kontaktade polisen efter ett inbrott i hamnen på Skeppsbrogatan i Nyköping. En man sågs lämna platsen och väktaren följde efter. Mannen, som är i 35-årsåldern, omhändertogs för fylleri och misstänks för stöld genom inbrott. Han kommer att förhöras om händelsen på morgonen.

03:39 Räddningstjänst och polis larmades till Strandvägen i Katrineholm efter larm om en brand. Ett omklädningsrum vid badplatsen brann. En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad. Det finns ingen misstänks.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen