Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

10 maj 07:12, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Två viltolyckor har inträffat i Jämtland län i natt, ingen person kom till skada. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

23:10 Rattfylleri, Östra Odensala, Östersund
Polispatrull beordras till platsen sedan en personbil har kört in i en häck. Föraren, en kvinna i 45-årsåldern, blåser positivt i sållningsinstrumentet och tas med för vidare provtagning. En anmälan om rattfylleri upprättas.

00:07 Misshandel, Östersund
Polis beordras till ett bostadsområde i södra delarna av Östersund med anledning av att en kvinna ska ha blivit hotad och misshandlad av en man som hon har en relation till. Mannen, som är i 35-årsåldern, grips misstänkt för misshandel samt olaga hot.

00:42 Ofredande, Strömsunds kommun
Polis beordras till en adress i Strömsunds kommun med anledning av ett bråk. En kvinna i 70-årsåldern misstänks ha varit utåtagerande och våldsam mot en kvinna som hon har en relation till. Polispatrullen tar upp en anmälan om ofredande.

06:25 Trafikbrott, Rannåsen, Östersund
Polisen stoppar en personbil vars förare har kört för fort. Föraren får en ordningsbot (böter) för hastighetsöverträdelsen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen