Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

10 maj 07:43, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Två viltolyckor har inträffat i Västerbottens län under natten. Vid en av dem, som skedde mellan personbil och rådjur i Storuman vid halv elva på kvällen, uppkom personskador - det framkommer dock inte vilka.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

23:23 Trafikkontroll E12/E4 Nydala, Umeå
Polisen upprättar en trafikkontroll i norrgående riktning. I samband med kontrollen stoppas en personbil vars förare, en man i 35-årsåldern, kör utan giltigt körkort. En anmälan om olovlig körning upprättas och mannen skjutsas sedan hem.

01:20 Trafikbrott, Norra Bergsbyn, Skellefteå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil. Föraren får en ordningsbot för att på bilen samtidigt ha använt dimljus och halvljus alternativt dimljus/varselljus eller halvljus/varselljus - vilket inte är tillåtet.
Böterbeloppet är på 500 kronor.

02:48 Mopedstöld, Teg, Umeå
Polisen beordras till en adress med anledningen av en mopedstöld. Anmälarna har sett en eller två gärningspersoner ta mopeden och lämna platsen. Anmälaren hittar själv mopeden. Gärningspersonerna återfinns inte. Mopeden kontrolleras och en anmälan upprättas.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen