Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 10 maj 10:02

10 maj 08:17, Skadegörelse, Osby

Man med tillhygge angrepp skolbuss, Osby.

Larm inkommer om att en person gått till angrepp mot en skolbuss. Mannen ska ha haft någon form av tillhygge och slagit sönder bussen. Omfattningen av skadegörelsen är i nuläget oklar. Flera polispatruller samt ambulans skickas till platsen. Ingen person ska ha blivit skadad i samband med händelsen, men flera barn uppges ha sett detta och blivit skärrade. De berörda barnen tas omhand av skolpersonal samt ambulans. Flera vittnen finns och dessa förhörs av polis på plats.

En misstänkt gärningsman eftersöks av polis. Ärendet rubriceras i nuläget som skadegörelse som riktats mot bussen och inte mot barnen. Fler rubriceringar kan tillkomma.

UPPDATERAD: Den misstänkte mannen är anträffad av patrull.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen