Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

10 maj 09:06, Rån, Ljusdal

Ett inbrott övergår i rån.

En anmälare upptäcker ett pågående inbrott hos en granne på Paviljongvägen. När anmälaren försöker hindra gärningsmännen att lämna platsen blir han hotad med ett tillhygge.
Gärningsmännen lämnar platsen i bil i riktning mot Järvsö. Anmälaren följer efter i egen bil men lyckas inte följa efter men i närheten av Nordsjökorset inväntar en av polisens patruller och stoppa gärningsmännens fordon.

De misstänkta gärningsmännen är en man i 40-årsåldern och en kvinna i 25-årsåldern. Båda två grips och har senare anhållits av åklagare.
Den initiala rubriceringen är rån alternativt stöld och olaga hot. Rubriceringen rån beror på hotet med tillhygget när anmälaren försöker hindra gärningsmännen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen