Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

10 maj 09:24, Stöld/inbrott, Jönköpings län

Flera stölder på gårdar i Jönköpings län.

Den senaste månaden har polisen tagit emot ett 40-tal anmälningar gällande stölder ur förråd, ladugårdar, maskinhallar och stall i Jönköpings län. Stölderna har begåtts på gårdar på Höglandet, i Jönköpings kommun, och i Värnamo kommun och man har främst stulit verktyg men också röjsågar, motorsågar, diesel och ridsadlar. Samma typer av stölder har också förekommit i Kronobergs län under samma tid.

Med tanke på brottstid och var stölderna har skett så misstänker polisen att det rör sig om samma gärningspersoner.

Polisen är intresserad av tips och iakttagelser som kan sättas i samband med stölderna, till exempel obekanta fordon som har rört sig i ett område. Om någon har gjort iakttagelser eller har andra tips som gör att stölderna kan klaras upp tar polisen gärna emot dessa på 114 14.

I akuta fall eller vid pågående brott ring 112.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen