Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

10 maj 09:41, Olaga hot, Härnösand

Olaga hot mot grupp i Härnösand.

Under torsdagskvällen mottog polisen uppgifter om att ett hot mot Socialförvaltningen i Härösand hade inkommit. Polisen har sedan dess haft platsbevakning utanför Socialförvaltningens kontor och en förundersökning har inletts. Brottsrubriceringen är olaga hot mot grupp.

Sedan hotet inkom har polisen pratat med personal från Socialförvaltning som ett led i att försöka identifiera gärningsmannen. Polisen jobbar med inriktningen att det är ett skarpt hot och kommer därför fortsätta att ha platsbevakning utanför Socialförvaltningens kontor. Inga ytterligare uppgifter om arbetet med platsbevakningen kommer lämnas. Förundersökningen kommer fortgå under fredagen där målet är att identifiera gärningsmannen och i förlängningen gripa denne.

Inga ytterligare uppgifter kommer att lämnas i nuläget.

Vid frågor om arbetet hänvisas media till lokalpolisområdeschef Hans Björner, 073-070 34 10.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen