Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

10 maj 10:02, Åldringsbrott, Malmö

Män misstänkta för åldringsbrott prejade och gripna, Annetorpsvägen.

Polisen arbetar idag med det ärende som initierades middagstid igår den 9 maj gällande grovt bedrägeri mot åldring. När vi fick information om att en 98-årig man blivit av med en stor summa pengar i hemmet agerade vi direkt. Två personer som flydde från en brottsplats i Malmö kunde gripas efter att vi följt efter dem i bil. Förföljandet inleddes på Annetorpsvägen vid kalkbrottet och avslutades i höjd med Emporia köpcenter. Det hela slutade med att vi gjorde en prejning av deras fordon och kunde därefter gripa de två männen som är 33 och 36 år gamla.

Personerna anhölls såsom misstänka för grovt bedrägeri och utredningen får visa om de två kan komma att misstänkas för fler brott i samma kategori.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen