Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 10 maj 19:48

10 maj 17:07, Försvunnen person, Trollhättan

Polisen söker efter en försvunnen man i Trollhättan.

Mannen som är i 70-årsåldern sågs senast i sitt hem i Väne-Åsaka igår kväll den 9 maj 2019.

Under dagen har polis, bland annat med hjälp av hund och helikopter, sökt i området kring mannens hem men han har ännu inte anträffats.

Mannen är cirka 180 cm lång, han har smal kroppsbyggnad och cendréfärgat hår, glasögon och grått skägg. Det är för närvarande oklart hur mannen var klädd när han försvann.

Mannen kan uppfattas om förvirrad och det finns risk för att han inte hittar hem själv. Han uppges ha god fysik och kan ha gått/tagit sig från platsen.

Om du sett eller har information om var mannen befinner sig kontakta polisen på telefonnummer 114 14.

Uppdatering kl. 19.30
Mannen är anträffad och uppges må förhållandevis bra!

Polisen tackar för inkomna tips!
Mannen anträffades efter att en person sett en man som stämnde in på signalementet och kontaktade polisen. På plats har det nu bekräftats att det är den försvunna mannen som hittats. Han befann sig då cirka 9 km från sin bostad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen