Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

11 maj 07:53, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Jönköpings län har sedan klockan 22 i går kväll hanterat ett 80-tal händelser. Ingen person har gripits misstänkt för något brott.

22.40 Vållande till kroppsskada, Värnamo
Polis larmades till Sågareliden i Värnamo, där en cyklist skadat sig när han cyklat in i ett rep som spänts över en cykelbana. Cyklisten, en man i 50-årsåldern, förd till sjukhus med befarade frakturer. En misstänkt gärningsman var kvar på platsen när polis kom dit, en man i 20-årsåldern. Han är misstänkt för vållande till kroppsskada. Det är oklart vilket syfte han har haft med att spänna upp repet.

00.26 Brand, Jönköping
Räddningstjänst och polis larmades till en befarad terrängbrand mellan Lekeryd och Öggestorp. Det visade sig vara plast från ensilagebalar som brunnit på en yta av cirka 10 gånger 10 meter. På platsen påträffades även en person som misstänks för att ha startat branden, syftet ska initialt ha varit att elda upp plasten från halmbalarna. Personen ska sedan ha lämnat platsen varpå branden börjat sprida sig. Platsen avspärrad för en teknisk undersökning. Personen som påträffades på platsen är misstänkt för allmänfarlig vårdslöshet och miljöbrott.

01.07 Rattfylleri, Värnamo
Polis stoppade en bil i Kärda, Värnamo kommun. Föraren visade tydliga tecken på narkotikapåverkan och togs med för provtagning. Han är misstänkt för drograttfylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen