Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

11 maj 07:56, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Södermanlands län har sedan kl 22 i går kväll hanterat ett 80-tal ärenden. Tre personer har gripits misstänkta för brott (se händelser nedan) och åtta personer har omhändertagits enligt Lob.

00.53 Rån, Eskilstuna
Polis rutinpatrullerade genom Fors kyrkopark i Eskilstuna när en man påkallade deras uppmärksamhet. Mannen uppgav att han blivit rånad på sin telefon och patrullen på plats kunde se flera män som flydde från platsen. Flera personer kontrollerades i närområdet, varav två misstänkta gärningspersoner så småningom kunde gripas. En av de gripna hade målsägarens telefon på sig. De gripna är båda män i 20-årsåldern, båda har under lördagsmorgonen anhållits av åklagare, på sannolika skäl misstänkta för rån. Ingen person skadades i samband med händelsen.

01.18 Olaga hot, Katrineholm
Personal på ett HVB-boende ringde polisen. En man på boende hade blivit aggressiv och hotat en ensam nattpersonal. Personalen hade då låst in sig i ett rum och ringt polis. När polis kom till platsen hade den misstänkte mannen lämnat boendet, men kunde gripas utomhus strax därefter. Mannen, som är i 60-årsåldern, är gripen misstänkt för grovt olaga hot.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen