Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

11 maj 07:57, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Under natten har två viltolyckor inträffat i länet, ingen person har kommit till skada. Polisen har även utfört väldigt många kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

22:01 Trafikkontroll, Länsmansvägen, Lycksele
Polisen kontrollerar hur förbipasserande fordon håller hastighetsbegränsningen. Under tiden patrullen är på plats kör ingen för fort.

23:36 Trafikkontroll, Umevägen, Lycksele
Polisen kontrollerar hur förbipasserande fordon håller hastighetsbegränsningen. Under tiden patrullen är på plats kör ingen för fort.

01:54 Misshandel, centrala Umeå
Polisen kallas till en snabbmatsrestaurang i centrala Umeå med anledning av ett bråk. När de kommer dit är det lugnt på platsen. En man i 20-årsåldern uppger dock att han har blivit misshandlad av en minderårig kille. Polisen håller förhör och vittnesförhör och skjutsar hem den misstänkta till en anhörig. Det finns inga uppgifter om eventuella skador på den utsatte.

05:53 Trafikkontroll, Norra Obbolavägen, Umeå
Polisen upprättar en trafikkontroll. 25 förare får blåsa i sållningsinstrumentet och alla var nyktra.


 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen