Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

11 maj 07:58, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Östergötlands län har sedan kl 22 i går kväll hanterat ett 90-tal ärenden. Ingen person har gripits misstänkt för något brott, tio personer har omhändertagits enligt Lob.

00.52 Brand, Åtvidaberg                                                    
Räddningstjänst och polis larmades till Bergsgatan i Åtvidaberg med anledning av rök/brand i ett flerfamiljshus. Räddningstjänsten kunde snabbt konstatera att det brunnit i en brevlåda i trapphuset. Polis har förhört boende i huset, en anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats. Ingen person är i nuläget misstänkt.

02.05 Misshandel, Norrköping
Polis fick samtal om bråk mellan flera personer utomhus i Åby, Norrköping. Oklart exakt vad som hänt på platsen, flera personer hade lämnat platsen när polis kom dit. En person säger att han blivit misshandlad av flera andra. Personen, som är målsägande i en anmälan om misshandel, är även misstänkt för skadegörelse i trapphuset i samband med händelsen då en ruta ska ha krossats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen