Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 12 maj 01:18

11 maj 17:56, Sammanfattning kväll, Norrbottens län

Sammanfattning för kvällen

Inget att rapportera i nuläget i Norrbotten

 

Uppdatering:

Misshandel, Kalix, Klockan 23:39

Polisen kallas till centrala Kalix med anledning av att en man blivit slagen av en i nuläget okänd gärningsman. Bråket ska ha börjat när personernas hundar började bråka. Målsägande fick då ett slag över huvudet så att han började blöda. Målsägande åkt till sjukhus för att uppsöka vård. Polispatrullerna sökt efter gärningsmannen utan resultat. Polisen tagit upp anmälan om misshandel, hålklt förhör samt dokumenterat skador.

 

Olovlig körning, Haparanda, Klockan 23:57

Polispatrull stoppar och kontrollerar en bil i centrala Haparanda. Föraren saknar körkort och rapporteras för olovlig körning.

 

Offentlig urinering, Luleå, Klockan 00:52

Polispatrull observerar en man i 25 års åldern som urinerar offentligt på Västra varvsgatan i Luleå detta är att anses som förargelseväckande beteende. Polispatrullen skriver en anmälan på detta då mannen inte godtar att polisen utfärdar böter på plats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen