Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

12 maj 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser.

20.30 Bråk, Alingsås
Polis larmas till Noltorps centrum med anledning av flera personer uppges slåss på platsen. Det framkommer att en berusad man gapat och slagit på något och när några andra personer försökt lugna honom uppstår tumult. Den berusade mannen blir omhändertagen enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Anmälan om misshandel, olaga hot och skadegörelse.

21.25 Trafikolycka, Kungälv

På Prästvägen i Diseröd har en personbil kört av vägen och voltat. Inga kända personskador. En man får följa med för provtagning misstänkt för rattfylleri. Bilen bärgas.

22.09 Försök till stöld, Göteborg
En ruta till Arbetsförmedlingen som ligger på Topasgatan har krossats.

23.21 Narkotikabrott, Hovås
Polisen kontrollerar ett grupp ungdomar och fyra av dem får följa med för provtagning då de visar tecken på att vara påverkade av narkotika. En av dem misstänks även för innehav av narkotika. En person misstänks för tillåtande till olovlig körning och en misstänks för olovlig körning (av moped). 

23.32 Rattfylleri m.m., Åmål
Efter ett kortare förföljande stoppas en personbil på Stora Ringvägen. Föraren som inte har något körkort misstänks vara påverkad av narkotika. Han får följa med för provtagning misstänkt för drograttfylleri. Bilet tas i beslag och bärgas.

00.52 Rattfylleri m.m., Göteborg
Polis följer efter och stoppar en bil vid Hjällbovägen/Blomsterstigen. Initalt stannade inte föraren på polisens tecken. Föraren som misstänks vara påverkad av narkotika får följa med för provtagning och hans körkort omhändertas.  

02.22 Försök till mord, Lysekil
I Brastad har en skadad man anträffats utomhus. Mannen som blivit knivstucken fördes till sjukhus, hans skadeläge är för närvarande oklart. En förundersökning gällande försök till mord har inletts och den misstänkta brottsplatsen har spärrats av. Den kommer att undersökas av tekniker och när det är möjligt kommer den skadade mannen att förhöras. Två personer har hämtats in till förhör och de kommer att förhöras under dagen. 

04.11 Brand, Göteborg
PÅ en parkeringsplats vid Älvsborgsgatan brinner en bil. Anmälan om skadegörelse genom brand.

05.57 Trafikolycka, Vara
På E20 i Jung har en personbil kört in i ett mitträcke. Personskador oklart.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen